Timp de o săptămână, școala noastră a celebrat  PRIETENIA. Activitățile desfășurate astăzi,  au  avut ca scop conștientizarea importanței și necesității PRIETENIEI în viața noastră.

Luni , 13 Martie 2023

  Am marcat această zi într-un mod creativ și distractiv. Am încercat să descoperim rețeta PRIETENIEI. Ne-am privit în ochi, ne-am zâmbit, ne-am spus lucruri frumoase, ne-am încurajat unii pe alții, ne-am dat mâinile. PRIETENIA înseamnă un suflet în două trupuri, PRIETENIA inspiră pacea, clădește punți între comunități. Acestea sunt gândurile ce ne vor călăuzi pașii în această săptămână, dar pe care vom încerca să le păstrăm în noi și după.

 

Marți, 14 Martie 2023

A doua zi de proiect la nivelul școlii a cuprins activități în calse-perechi: o clasă de la gimnaziu a coordonat o activitate pentru o clasă de ciclul primar. Activitățile desfășurate au fost deosebit de creative și recreative! Elevii au lucrat cu bucurie împreună, s-au legat prietenii și școala s-a umplut de zâmbete și armonie!

 

 

Miercuri, 15 Martie 2023

Astăzi proiectul nostru despre PRIETENIE a continuat, în clase-perechi, dar, de data aceasta, coordonarea activității a revenit în sarcina claselor de la ciclul primar. Activitățile desfășurate au fost fabuloase, depășind mult așteptările profesorilor care le-au proiectat! Suntem mândri de voi toți!

 

Joi, 16 Martie 2023

Astăzi a fost, în continuare, despre consolidarea relațiilor pozitive între elevi, despre dezvoltarea sentimentului de apartenență la comunitatea școlară și promovarea unui mediu educațional al colaborării și coeziunii. Avem niște elevi minunați, formați de o echipă de profesori luminoși și dedicați! Vă mulțumim!

 

Vineri, 17 Martie 2023

A cincea zi dedicată PRIETENIEI la Școala Gimnazială Ferdinand I o dedicăm RECUNOȘTINȚEI pentru că am construit, împreună, O SĂPTĂMÂNĂ MAGICĂ! În activitățile de săptămâna aceasta am văzut o mulțime de zâmbete, culoare, soare, sclipiri în priviri, îmbrățișari calde, creativitate și colaborare! Aceste activități au fost cu adevărat despre PRIETENIE, despre câte lucruri minunate facem ÎMPREUNĂ și cât de mult BINE aduc ele în școala noastră! Fiecare zâmbet, fiecare îmbrățișare, dar și sclipirile de BUCURIE din ochii elevilor noștri ne-au împlinit sufletește! Mulțumiri calde tuturor!