O nouă zi în fața universului de cuvinte unde am gustat din frumusețea lui, laolaltă.
O zi ce a adus la un loc "piticii", cu " experții" de la clasele mai mari. De la începutul și până la finalul activităților ne-a însoțit curiozitatea! Cadrul inedit, cărțile noi, copiii mai mari, toate au fost scoase din rutina zilnică și au creat momente de bucurie și amintiri care au fost aplaudate la propriu! Multora dintre noi ni s-a (re)deschis pofta de citit și ne-am luat cărți cu împrumut de la biblioteca clasei.

Celor mari le-a crescut inima de bucurie atunci când, spre exemplu, cei din clasa I au devenit povestitori și cei din clasa a IV- a ascultători! Ar fi interesant să repetăm această zi! Una dintre cărțile fabuloase citite astăzi este: "Visătorul de visuri" scrisă de Regina Maria a României. Am vorbit despre visuri și calea spre împlinirea lor!

 

S-au creat punți statornice între copii bazate pe respect, bunătate, adevăr, muncă, entuziasm, implicare, valori desprinse din cărțile citite împreună.
Cititul împreună deschide minți și inimi- mințile devin mai curioase, mai dornice să afle, iar inimile devin mai primitoare și mai calde. Vă invităm la o seară de lectură.