Emisiunea „Teleșcoală” revine în grila Postului public după aproape 40 de ani, anunță reprezentanții TVR.

Scoala TV este soluția de avare găsite de Guvern și de TVR în perioada în care școlile sunt închise din cauza epidemiei de coronavirus.


Emisiunea debutează la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00. Va fi disponibilă și în online, pe canalul de YouTube al TVR și pe site-ul tvr.ro.

Programul orelor la TV: Mate, Română, Biologie, Istorie și Geografie
De luni până vineri, „Teleşcoala” poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare:

De la ora 9:00 la ora 10:00 vor fi ore de română şi matematică pentru clasa a VIII-a.

În intervalul 15:00 - 16:00 vor învăța elevii din clasa a XII-a. Vor face ouă lecţii săptămânale de română şi matematică şi câte o lecţie pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie şi geografie.

Ministerul Educației a anunțat de zilele trecute parteneriatul cu Televiziune Publică pentru orele făcute la televizor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Programele de Teleșcoală vor fi realizate „cu prioritate” pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a: „Pentru a asigura continuitatea pregătirii în vederea susținerii examenelor naționale”, după cum a anunțat instituția.

Orele se vor ţine în studioul virtual al TVR (Studioul 4) de către profesori cu experiență în predarea cursurilor online: doi profesori pentru materia de clasa a VIII-a şi opt profesori pentru materiile de clasa a XII-a.

Pin It