09.Sep.19

10:00 am - 11:00 am

Bdul. Garii Obor nr.16, sector 2, Bucuresti Bucharest, Romania 021747

Am primit onoarea de a fi prezent la noi Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Werner Iohannis. A avut o alocuțiune în care a punctat starea educației, dar a evidențiat rezultatele noastre și a subliniat caracterul incluziv al instituției noatre. A interacționat cu elevi și părinți, a vizitat clase, a poposit în grădina școlii și a subliniat importanșa educației pentru sănătate și ecologia. La sfârșitul vizitei, a semnat în Cartea de Onoare a școlii și ne-am regăsit într-o fotografie, care va fi amintire a prezenței Excelenței Sale la noi.

Din partea Consiliului Europei a fost prezent Directorul General pentru Democrație, doamna Snezana Mardzic – Markovic, care ne-a încântat cu un fragment al discursului în limba română, cu cuvinte de apreciere pentru rezultatele nostre în Proiectul INSCHOOL – Making a difference for Roma children.

Au fost prezenți și au rostit alocuțiuni, Primarul Sectorului 2 domnul Mihai Mugur Toader, Viceprimarul Sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu, Inspectorul General al Inspectoratului Municipiului București, doamna Ioana Mihaela Neacșu.

Au fost prezenți invitați de seamă, parteneri ai școlii noastre, profesori, părinți, elevi și numeroase echipe din mass- media.

big_deschidere_an_scolar_-_scoala_ferdinand_bucuresti_15
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_1
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_2
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_3
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_4
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_5.
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_5
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_6
deschiderea_noului_an_scolar_scoala_ferdiannd_bucuresti_7
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pin It