Târgul de Crăciun la Ferdinand este un eveniment care s-a desfășurat pe data de 19 decembrie și  a atras numeroși vizitatori. 

Pin It
Citește mai departe: Targul de Craciun 2018

În perioada 12-13 decembrie 2018, școala  noastră, reprezentată de 3 cadre didactice,  a avut prima întâlnire în Proiectul Erasmus+ COMPUS: THE COMPUTER IS US, CU INDICATIVUL 2018-1-ESO1-KA201-050415.

Gazda  noastră fost ӦEIIZKO din Varșovia.

fShare
0
Pin It
Citește mai departe: Proiectul Erasmus+ COMPUS: THE COMPUTER IS US

În vizită la sediul Parlamentului European din Bruxelles la invitația dnei europarlamentar Monica Macovei.

fShare
0
Pin It
Citește mai departe: Vizita la Sediul Parlamentului European

În 3-4 noiembrie au avut loc, la Cluj, proiectul „Școli conectate la comunitate” și Conferința ,,Arhitecții Educației”. Scopul acestor întâlniri fiind acela de a reuni experți din domeniul educațional de la nivel internațional și local .

De la școala ,,Ferdinand I” au participat d-na director Violeta Dascălu și dna prof. Crina Niță care au fost alături de oameni pasionați de învățare, preocupați de educație și deschiși să împărtășească diferite idei și metode ce au ca scop educația elevilor.

Suntem onorați că putem participa în procesul de schimbare a educației din România.

Pin It
Citește mai departe: Conferința ,,Arhitecții Educației”

 În perioada, 11-14 aprilie 2018, la Constanța a avut loc Concursul Național "Made for Europe", având drept obiective valorizarea şi promovarea experienţelor în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației.
Această ştire ar fi trecut neobservată dacă nu ar fi fost reprezentată şi şcoala noastră de trei eleve de la clasa a IV-a. Dimancea Ana Maria şi Ion Maria Andreea, clasa a IV-a C au participat la etapa pe municipiul Bucureşti a acestui concurs. Au prezentat produsele finale ale proiectului Erasmus+ ( Steam decks ) şi au obţinut locul I, calificându-se la faza naţională de la Constanţa. La etapa finală, şcoala a fost reprezentată de Dimancea Ana Maria şi Pleşa Diana. Ele sunt un exemplu de concentrare, ambiţie şi putere de a depăşi emoţiile unui prim concurs national ! Mulţumim celor trei fete, dar şi părintilor pentru încrederea în copiii dumnealor şi pentru susţinerea şcolii în demersul de a se face văzută şi auzită! 
       Felicitări, fetelor! Suntem mândri de voi!
       Accesaţi linkul următor pentru a vă bucura de jocul realizat în cadrul proiectului, joc prezentat şi la Constanţa!

https://steamdecks.deusto.es/#/users

Pin It

,,Dezvoltarea relațiilor cu cei din jur este esențială în evoluția umană!,,- Acesta a fost punctul de întâlnire a cadrelor didactice din școala noastră, părinții elevilor noștri și psihologul clinician și terapeut, Gaspar Gyorgy. Întâlnirea a avut loc sâmbătă, 5 mai 2018, în biblioteca școlii și a avut ca temă ,,(Re)Umanizarea sistemului educațional prin cultivarea inteligenței relaționale,,.

Ne simțim norocoși pentru oportunitatea de a avea alături un om cu o poveste impresionantă, deschis către provocările apărute în viața părinților și a dascălilor și dornic să ne explice de ce este important să construim relații sănătoase.

Pin It
Citește mai departe...(Re)Umanizarea sistemului educațional prin cultivarea inteligenței relaționale

Mai multe articole...