Școala Gimnazială ,,Ferdinand I,, din București a fost reprezentată de trei dintre cadrele didactice ale instituției noastre, Simona Spirescu, Mihaela Pancu-Enache și Niky Gheorghe în cadrul primei întâlniri de proiect la Universitatea din Holstebro, Danemarca, în perioada 15 –19 octombrie 2019.

Numele Proiectului Erasmus+ este Mobile Ethical Laboratory- MEL. Activitățile prevăzute vizează dezvoltarea unui ghid de bune practici care să poată fi utilizat de educatori în toate domeniile de educație și care promovează inovația, schimbul de experiență și modele de acțiune care să dezvolte satisfacția profesională în rândul educatorilor. Mai mult decât atât metodele și modelele vizează crearea unui spațiu pentru incluziunea socială și au ca scop reducerea ratei abandonului; aceasta include reducerea sentimentului de singurătate și înstrăinare în rândul elevilor.
Proiectul MEL este realizat în parteneriat cu Universitatea VIA-Danemarca, Universitatea București, Asociația SC Master Artis SRL, Școala RHIZO04- Belgia și reprezentanții Comunei Holstebro, Danemarca.

Cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale "Ferdinand I"

 

 

Pin It