Suntem si pe FaceBook

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Noddy

November 20, 2012 894hits

 

Dacă dorim să ne cunoaștem mai bine elevii trebuie să-i observăm în toate situațiile care apar în activitatea educativă. Și ce situație poate fi mai bună decât să-i observi desfășurându-se în afara sălii de clasă și a băncii de lucru.DSC05785

Pentru aceasta deseori organizăm vizionări de piese de teatru, vizite la muzeu, vizionări de film, excursii tematice sau întâlniri cu diverse personalități.

Una dintre aceste activități s-a desfășurat vineri, 16 noiembrie, la Teatrul,,Ion Creangă,, din București. Elevii școlii noastre au avut șansa să urmărească o piesă extraordinară, ruptă parcă din viața lor cotidiană, și anume,, NODDY,,.

Atât copiii din clasele I- IV, cât și cei din clasa pregătitoare au făcut cunoștință cu personaje care întruchipau ,,Bunătatea,, , ,,Prietenia,, , ,,Sprijinul,, , ,,Încrederea,, și ,,Munca în echipă,, . Au învățat, de asemenea că ,,Bine faci, bine găsești!,, și că niciodată, personaje ca,,Șmecherilă,, sau ,,Furișilă,, nu vor putea învinge ,,Sinceritatea,, , ,,Cinstea,, și ,,Modestia,, .DSC05787


Copiii au fost fascinați de decoruri, de costume și de prestația actorilor. Au trăit la maxim fiecare moment de aplauze, s-au întristat și s-au bucurat odată cu personajele piesei.

Consider această activitate un real câștig pentru toți participanții- copii, cadre didactice, actori,dar și părinți.

                                                                                             Prof. înv. Primar,
                                                                                       Aurora-Simona Spirescu

 

Lasă un comentariu