Suntem si pe FaceBook

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eroul din Ferdinand face sport

April 19, 2016 917hits

Îmi amintesc și acum elev fiind în clasa a VII-a cum alergam pe terenul de sport și mă pregăteam pentru prima olimpiadă județeană sportivă din viața mea. Alergam până simțeam că mă lasă plămânii, mușchii, pașii mergeau unii după alții mai mult sub presiunea minții deși fizic eram stors de putere. Am fost printre ultimii la olimpiadă, nu aveam putere în mâini și nu am reușit să arunc foarte departe mingea de oină. Înfrângerea mi-a dat însă putere să-mi îndrept curajul către un alt segment din sport și anume dansul. Și uite așa de vreo 10 ani încoace sunt prieten cu valsul, tangoul, dansurile populare.

Concursul  nostru de joi nu va fi însă nici despre alergat, nici despre cum ne împletim frumos pașii. Va fi despre pasiunea pentru biciclete, role și skateboard. Vom avea câteva trasee prin care fiecare va trece, cronometrat fiind, având sau nu șansa să păstreze traseul marcat de jaloane așa cum l-a primit. Dincolo de competiția în sine vrem să petrecem 2 ore împreună timp în care să ne cunoaștem, să povestim cum ne-am împrietenit noi cu bicla sau rolele, câte julituri am avut ori care a fost cea mai urâtă trântă luată. Cu sprijinul prietenilor noștri de la Fundația INOCENTI și al doamnei directoare vom avea și premii.

Cei care doresc să participe pot lua legătura cu Vasile Brașovanu, cel care se ocupă de concurs, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Important: la concurs veniți cu propriile articole sportive: bicicletă, skate sau role. De vremea nu va ține cu noi ne mutăm din curtea școlii în sala de sport. Rămâne să ne vedem joi. Până atunci spor la pedalat ;)

afis concurs_sportiv

Lasă un comentariu