05.Sep.22

11:00 am - 1:00 pm

Str Silvia, Nr 54, sector 2, incinta Scolii Gimnaziale 25

 
Dragii noștri,
 
           Începutul noului an școlar ne aduce împreună pentru scrierea unei noi povești a curajului, a explorării și a învățării. Vom aduce în această poveste file de lumină scrise cu dăruire profesională, implicare și energie pozitivă. Suntem încrezători că putem face față, împreună, oricăror provocări pentru a încununa cu succes și acest an școlar.
            Vă așteptăm cu bucurie la festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023, luni, 5 septembrie, la ora 11:00, în curtea interioară a Școlii Gimnaziale Nr. 25.  
            După festivitate își vor cunoaște sălile de clasă și dascălii îndrumători elevii claselor pregătitoare și ai claselor a V-a.
            Începând cu ziua de marți, programul se va desfășura conform orarului comunicat de profesorii învățători și diriginți pe grupurile claselor.
            Pentru a ne identifica în comunitate, ne dorim ca în școala noastră elevii să adopte un cod vestimentar decent și personalizat, conform viziunii de apartenență la spiritul comunității „Ferdinand I”. Mai multe detalii veți primi în cadrul întâlnirilor cu profesorii învățători și diriginți.
           
            Plini de entuziasm și cu gânduri bune vă așteptăm să continuăm povestea în SPIRITUL „Ferdinand I”.
                                                   Mult succes în noul an școlar!

        Subliniem că:

         La festivitate participă toate clasele, toți elevii, dar în școală vor intra după festivitate, ca să-și cunoască învățătorii și diriginții și pentru o scurtă activitate, clasele pregătitoare și clasele a V-a, iar ceilalți elevi vor purta o discuție în curte, referitoare la programul săptămânii, cu învățătorii și diriginții, după care vor pleca acasă. 
         De marți, program normal de școală conform orarului.

                                                Vă ținem la curent cu alte detalii!
 
Gânduri bune,
Liliana Costinean
Director, Școala Gimnazială Ferdinand I, București
Pin It
Attachments:
Download this file (Structură An Școlar 2022_2023_220902_140052.pdf)Structură An Școlar 2022_2023[ ]77 kB