31.Mai.22

8:00 am - 2:00 pm

Marți, 31 mai, la Scoala Ferdinand I e mare adunare! Se întâmplă prima ediție 🌈 𝗙𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗮𝗶𝗻𝗯𝗼𝘄 𝗥𝘂𝗻, inițiativă a Asociației Creștem Copii Fericiți!!! 🏃🏻‍♀️🏃🏻
Copiii tuturor claselor se vor întrece într-o cursă COLORATĂĂĂ pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, ziua tuturor copiilor, după formatul tradițional #ColorRun.
 În acest format, axat mai puțin pe timpii de alergare și mult mai mult pe distracție, participanții sunt stropiți cu pudră colorată, prietenoasă cu omul și cu mediul, pentru o explozie de culoare!
Regulile distracției 🌈 𝗙𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗮𝗶𝗻𝗯𝗼𝘄 𝗥𝘂𝗻:
  1. Vino îmbrăcat în haine albe. Ia cu tine și o sticlă de apă.
  2. Aleargă o tură în jurul școlii! Copiii-voluntari te întâmpină pe parcurs cu culorile cursei.
  3. La Finish vei avea haine curcubeu!
 Vom avea multe surprize pentru toți copiii, participanți și voluntari, dar și o MARE surpriză din partea Școlii Ferdinand I!
 Avem și invitați speciali: @Memo Sebastian Vrînceanu și @Mihai Băloiu vor da starturile competiției! Ei vin alături de prietenul nostru, Victor Popa, de la Academia de Mișcare, care ne sprijină și de această dată. 
 Foarte important: Te rugăm să completezi acest formular pentru a-ți înscrie copilul/copiii în cursa  𝗙𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗮𝗶𝗻𝗯𝗼𝘄 𝗥𝘂𝗻: https://forms.gle/gWcnscooxUjmK9hG8. Toți copiii care doresc să participe trebuie să fie înscriși pe acest formular .  Înscrierile se închid pe 𝟯𝟬 𝗺𝗮𝗶, 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 
 
Participă toate clasele. Fiecare clasă aleargă separat, după un program pe care îl anunțăm în preajma competiției prin profesorii învățători și diriginți.  
Completarea formularului reprezintă acceptul participării la eveniment și acceptul de fotografiere/filmare și publicare a imaginilor foto-video realizate în cadrul evenimentului pe canalele de comunicare ale organizatorilor și partenerilor evenimentului.  
Partenerii evenimentului 🌈 𝗙𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗮𝗶𝗻𝗯𝗼𝘄 𝗥𝘂𝗻: @Victor Popa & @Academia de Mișcare și SUPERCOM.
Organizatori: Asociația Creștem Copii Fericiți și Școala Ferdinand I.  
 
Informații importante despre pudra colorată:
Pudra colorată este amidon de porumb alimentar, 100% sigur. Voluntarii o vor împrăștia doar către hainele participanților. Hainele sau pantofii de alergat nu vor rămâne colorate după spălare, dar îți sugerăm să alegeți împreună cu copilul obiecte de îmbrăcăminte neesențiale care să nu vă deranjeze dacă rămân puțin colorate. Dacă totuși vă doriți ca acestea să păstreze explozia de culori și după cursă, stropiți-le cu oțet și călcați-le cu fierul de călcat. Chiar și așa, după multe spălări, culoarea va ieși până la urmă.
Hai cu noi la cel mai mare eveniment al anului școlar 2021-2022 la Ferdinand I, 𝗙𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗻𝗱 𝗥𝗮𝗶𝗻𝗯𝗼𝘄 𝗥𝘂𝗻! 🌈
 
Te așteptăm!
Pin It

Noutati

Noul an școlar 2022 - 2023

  Dragii noștri,             Începutul noului an școlar ne aduce împreună pentru scrierea unei noi povești a...

Citește mai mult: Noul an...

Zile de vacanță a(tra)ctivă, în dar - Săptămâna 4 - 8 iulie 2022

A treia săptămână de activități educativ-recreative oferite, cu generozitate, de profesorii...

Citește mai mult: Zile de...

Zile de vacanta oferite in dar- saptamana aIIa

A doua săptămână de activități educativ-recreative oferite, cu generozitate, de profesorii...

Citește mai mult: Zile de...