10.Mai.22

8:30 am - 11:30 am

Comunitate dragă,


Se apropie cu pași repezi Ziua Școlii Ferdinand10 mai!


Alături de elevi, profesori, părinți, alți prieteni devotați școlii, ne dorim să sărbătorim această zi specială într-o manieră deosebită!
De aceea, după multe consultări, am găsit ca fiind cel mai adecvat, ca locație, Parcul Lunca Florilor. Astfel, sperăm să petrecem o zi minunată, plină de voioșie, organizând un "picnic uriaș", condimentat cu tot felul de activități, la alegerea diriginților și învățătorilor, la sugestia părinților și elevilor, în Parcul Lunca Florilor, în data de 10 mai, în intervalul orar 9-11:30.

În această zi nu vom desfășura cursuri, iar programul "altfel" va fi următorul:

  • ciclul primar 8:00-9:00 activități liber-alese, la școală; 9:00-9:15 plecare, (pe jos) pe clase, către parc; 9:30-11:00 picnic, jocuri distractive la alegerea învățătorilor.
  • ciclul gimnazial 9:20 vor veni elevii la școală; 9:30 plecare, (pe jos) pe clase, către parc; 9:45-11:30 picnic, jocuri distractive la propunererea diriginților/elevilor.
    Părinții, bunicii, alți oameni dragi și apropiați nouă care doresc să ajute la deplasarea în siguranță a copiilor, la desfășurarea unor activități sunt bineveniți, doar să vă anunțați această bună intenție profesorilor sau învățătorilor.
  • Elevii claselor a II-a vor desfășura Evaluarea Națională de la orele 9:00, după care se vor putea bucura și ei de activități liber-alese, la alegerea învățătorilor.
    Le urăm mult succes!

Dacă există sponsori care doresc să contribuie cu apă sau alte produse/obiecte pe care le consideră necesare sunt de asemenea bineprimiți.

Elevii vor avea la ei tot ce considerați că este necesar pentru picnic și activități.

Dacă nu vor permite condițiile meteo să organizăm acest program, atunci elevii din ciclul primar vor rămâne la școală de la 8 la 10:00 și vor desfășura activități dedicate acestei sărbători, iar cei de gimnaziu de la 10:00 la 12:00, alături de diriginți și alți profesori.

Pin It

Noutati

Noul an școlar 2022 - 2023

  Dragii noștri,             Începutul noului an școlar ne aduce împreună pentru scrierea unei noi povești a...

Citește mai mult: Noul an...

Zile de vacanță a(tra)ctivă, în dar - Săptămâna 4 - 8 iulie 2022

A treia săptămână de activități educativ-recreative oferite, cu generozitate, de profesorii...

Citește mai mult: Zile de...

Zile de vacanta oferite in dar- saptamana aIIa

A doua săptămână de activități educativ-recreative oferite, cu generozitate, de profesorii...

Citește mai mult: Zile de...