De ieri, a început, în școala noastră „SĂPTĂMÂNA BUNĂTĂȚII” .

"Săptămâna Bunătății " la „Ferdinand I” a fost modul de a le arăta celorlalți că sunt apreciați și că munca fiecăruia are valoare! Săptămâna aceasta s-au desfășurat activități comune în care elevi din clasele mai mari s-au împrietenit cu cei mici. Cei mari le-au dăruit celor mici o carte din propria colecție sau și-au schimbat gânduri, spunându-și că pot găsi în ei un prieten de încredere iar cei mici i-au primit cu entuziasm, multă admirație și un ceai cald.
Totodată, în echipă, elevi-profesori-părinți am oferit cu drag "Ceai cu zâmbete" și -ceai cu apreciere- pentru toți cei care muncesc, în jurul nostru, dar și în mijlocul nostru, fie ei muncitori vietnamezi sau români, personalul ce se ocupă de igiena instituției și pază, secretariat, administrație, sau cadrelor didactice.
 
Colaborarea pe care am avut-o și de-a lungul acestei săptămâni cu Fundatia Inocenti - Romanian Children's Relief și Asociația Creștem Copii Fericiți - Școala Gimnazială Ferdinand I București a condus la reușita acțiunilor noastre, afișând în jurul nostru zâmbete, îmbrățișări, culoare și bunătate!
 
Plini de recunoștință, o altă faptă bună pe dorim să o amintim este cea a Andreei Tirizică, studentă în anul I, Master PedArte, UNIBUC, care după o săptămână de practică la două clase I, a împărtășit din experiența sa de geolog -(fiind absolventă și a Facultății de Geologie)-
 
Ne bucurăm atunci când aflăm că putem avea încredere unii în alții, la fel cum elevii noștri știu că pot găsi ajutor la un coleg mai mare!
Plini de energie pozitivă pornim spre o săptămână în cunoașterea empatiei, moment potrivit pentru a vă aduce urarea: ,,Fii blând (cu tine și cu cei din jurul tău)

 

 

Ieri, 15.02.2022, în școala noastră am sărbătorit Ziua Națională a Lecturii. De la ciclul primar am primit poze și impresii ale zilei in acest articol: 

Ziua Națională a Lecturii-15 februarie 2022

 

 

 

Pin It

Noutati

Festivalul Toamnei, la Ferdinand

Frunzuliță arămie, îți zâmbesc cu bucurie! Pentru a experimenta profunda emoție a acestui sezon,...

Citește mai mult: Festivalul...

Noul an școlar 2022 - 2023

  Dragii noștri,             Începutul noului an școlar ne aduce împreună pentru scrierea unei noi povești a...

Citește mai mult: Noul an...