A trecut aproape o lună de când activitatea noastră a trecut exclusiv online. Noi, profesorii ne-am stabilit rutina unei întâlniri săptămânale. Cu elevii ne vedem zilnic sau după un orar bine stabilit.  Așadar, am programat o întâlnire cu părinții de la primar pentru a afla experiența  dumnealor. Astă seară, am avut bucuria să ne vedem, să împărtășim, dar mai ales feedback-ul era important pentru noi.

Ideile desprinse din această întâlnire au fost unanime, legate de rapiditatea cu care am început activitatea online. Aportul părinților cu expertiză ne-a ajutat mult.

Părinții au remarcat ce  înseamnă să fie prezenți în timp ce copii erau la ore, cum reacționau și erau surprinși de a nu fi cunoscut acestă latură a lor.

Toți au remarcat ce muncă se află în spatele activității pe care profesorii  o aveau cu copiii, ce idei inedite aduceau la întâlniri și cum se adaptau la noile condiții copiii. Abia așteptau întâlnirile cu profesorii lor și aveau de pregătit proiecte și materiale grozave.

Au adus în atenția noastră și sugestii de îmbunătățire a interacțiunilor viitoare – lucrul în echipe, utilizarea unor platforme, schimbări în orar, mai puține materiale de realizat la clasa pregătitoare.

Lipsește mișcarea și natura din viața lor, dar și interacțiunea cu colegii și profesorii lor.

Astfel, copiii au descoperit că tehnologia nu înseamnă doar jocuri, ci înseamnă învătare, crearea unor materiale, provocări.

Am vorbit și despre copiii care nu au acces la acest tip de învățare, pentru că nu dispun de tehnologie și cum putem să îi ajutăm.

Ne-am bucurat să fim împreună și să ne gândim la viitoarea perioadă.

Așteptăm revenirea la școală!

Sărbători liniștite tuturor!

videoconferinta1
videoconferinta1
videoconferinta2
videoconferinta2
videoconferinta3
videoconferinta3
Previous Next Play Pause
Pin It