Ce conteaza pentru noi ?

STAREA DE BINE

Starea de bine a elevilor începe cu un mediu educațional cald, primitor, motivant! În școala noastră ne dorim ca elevii să se simtă valorizați, acceptați, încurajați și sprijiniți pentru a se dezvolta armonios!

O EDUCATIE DE CALITATE

Educația de calitate se realizează în echipă: profesori-elevi-părinți! Cu toții suntem responsabili pentru a avea un proces educațional de succes! Corpul profesoral al școlii noastre este foarte bine pregătit și dedicat activității de formare a elevilor, contribuind la progresul școlar înregistrat de aceștia în fiecare etapă de dezvoltare.

SIGURANTA

Siguranța elevilor este o preocupare permanentă! Școala este supravegheată audio-video cu echipamente performante, iar firma de pază asigură accesul securizat în incinta curții. În pauze elevii sunt supravegheați de personalul școlii. Avem dezvoltate parteneriate cu Secția Nr. 7 de Poliție, Primăria Sector 2, ISMB, Protecția Copilului, Fundația Inocenți, UNICEF, Salvați Copiii și alte instituții publice care ne sprijină în demersul nostru pentru a asigura un climat sănătos și sigur de educație.

Pentru fiecare există o cale spre succes

PDI (Planul de dezvoltare instituțională)

Evenimente

Anunturi

Ceea ce nu putem face singuri reușim împreună!

02.Mai.22

Comunitate dragă, precum primăvara îmbracă natura în culoare, ne dorim și noi să transformăm curtea școlii într-un colț de rai! Vă invităm să ne fiți alături în data de 7 mai, de la ora 10.00,...

Citește mai departe...

Sprijin educațional guvernamental sub forma de tichete valorice

02.Mai.22

Dragi părinți, Vă informăm că se oferă sprijin educațional guvernamental pentru categoriile de elevi cei mai defavorizați, prin acordarea unui tichet de 500 de lei/an în scopul achiziționării de...

Citește mai departe...

Școala Ferdinand I este una dintre cele 250 de școli din România susținute de Campania "Hai la școală!" pentru prevenirea abandonului și creșterea participării școlare.

Sursa Video: UNICEFRomania

Read More

Școala publică "Ferdinand I” din București a început proiectul de permacultură în 2012. Proiectul, prezentat ca studiu de caz în raportul internațional "Children in permaculture" (ERASMUS) .

Read More

Violeta Dascalu - Directorul Anului 2018 pentru Inovatie

 In comunitatea sa, Violeta Dascalu se confrunta cu situatii care nu sunt deloc usor de gestionat. A reusit insa sa creeze experiente minunate pentru elevi in scoala. A redus abandonul scolar de la 6,5 in anul 2013 la 1,7 in anul 2018, introducand o noua metoda de invatare - a mobilizat profesorii si elevii in asa fel incat sa aiba lectii de invatare in natura.

Citește mai mult: Violeta...

30 de ani petrecuți la Școala Ferdinand I au fost cel mai frumos vis trăit, în activitatea mea profesională. Ani de căutări, de provocări, de învățare și de bucuria momentelor petrecute împreună. Ani în care numărul oamenilor pasionați de educație au fost alături de comunitatea noastră.

Mulțumesc generațiilor de elevi care m-au învățat cum să le fiu alături și cum să îi văd mereu zâmbind.

Mulțumesc colegilor pentru că au dorit să construim împreună o școală modernă, cu aspirații înalte, dar mai ales cu multă dăruire pentru elevi.

Mulțumesc părinților care au înțeles că noi, adulții, creștem împreună copiii. Mulțumesc pentru generozitate și implicare.

Mulțumesc tuturor partenerilor din societatea civilă, mulți la număr, care au adus valoare și oportunități pentru elevii noștri.

Mulțumesc instituțiilor publice pentru tot ce ne-au dăruit.

Mulțumesc VIA University din Arhus, Danemarca, pentru încrederea de a lucra împreună ca parteneri.

Violeta Dascălu

Pin It