Ce conteaza pentru noi ?

STAREA DE BINE

Starea de bine a elevilor începe cu un mediu educațional cald, primitor, motivant! În școala noastră ne dorim ca elevii să se simtă valorizați, acceptați, încurajați și sprijiniți pentru a se dezvolta armonios!

O EDUCATIE DE CALITATE

Educația de calitate se realizează în echipă: profesori-elevi-părinți! Cu toții suntem responsabili pentru a avea un proces educațional de succes! Corpul profesoral al școlii noastre este foarte bine pregătit și dedicat activității de formare a elevilor, contribuind la progresul școlar înregistrat de aceștia în fiecare etapă de dezvoltare.

SIGURANTA

Siguranța elevilor este o preocupare permanentă! Școala este supravegheată audio-video cu echipamente performante, iar firma de pază asigură accesul securizat în incinta curții. În pauze elevii sunt supravegheați de personalul școlii. Avem dezvoltate parteneriate cu Secția Nr. 7 de Poliție, Primăria Sector 2, ISMB, Protecția Copilului, Fundația Inocenți, UNICEF, Salvați Copiii și alte instituții publice care ne sprijină în demersul nostru pentru a asigura un climat sănătos și sigur de educație.

Pentru fiecare există o cale spre succes

PDI (Planul de dezvoltare instituțională)

Evenimente

Anunturi

Ceea ce nu putem face singuri reușim împreună!

02.Mai.22

Comunitate dragă, precum primăvara îmbracă natura în culoare, ne dorim și noi să transformăm curtea școlii într-un colț de rai! Vă invităm să ne fiți alături în data de 7 mai, de la ora 10.00,...

Citește mai departe...

Sprijin educațional guvernamental sub forma de tichete valorice

02.Mai.22

Dragi părinți, Vă informăm că se oferă sprijin educațional guvernamental pentru categoriile de elevi cei mai defavorizați, prin acordarea unui tichet de 500 de lei/an în scopul achiziționării de...

Citește mai departe...

Școala Ferdinand I este una dintre cele 250 de școli din România susținute de Campania "Hai la școală!" pentru prevenirea abandonului și creșterea participării școlare.

Sursa Video: UNICEFRomania

Read More

Școala publică "Ferdinand I” din București a început proiectul de permacultură în 2012. Proiectul, prezentat ca studiu de caz în raportul internațional "Children in permaculture" (ERASMUS) .

Read More

Violeta Dascalu - Directorul Anului 2018 pentru Inovatie

 In comunitatea sa, Violeta Dascalu se confrunta cu situatii care nu sunt deloc usor de gestionat. A reusit insa sa creeze experiente minunate pentru elevi in scoala. A redus abandonul scolar de la 6,5 in anul 2013 la 1,7 in anul 2018, introducand o noua metoda de invatare - a mobilizat profesorii si elevii in asa fel incat sa aiba lectii de invatare in natura.

Citește mai mult: Violeta...

14.Sep.20

8:00 am - 8:00 am

Dragă comunitate școlară!
De mâine începe școala, nu ne-am răzgândit! Programul primei zile este deja afișat de zilele trecute.
Avem de făcut, însă, o clarificare:
Fiecare elev va veni cu masca de acasă. Masca de acasă va fi schimbată la intrarea în școala doar dacă aceasta este deteriorată (murdară, ruptă). Copiii care din diverse motive nu au mască vor primi de la școală!
Totodată, primul triaj îl face părintele acasă; dacă prezinte simptome asemănătoare infecției cu SARS-CoV-2 (febră, tuse, stări de vomă) nu va fi adus la școală, va anunţa cadrul didactic( diriginte/învăţător) și va consulta medicul de familie.
Tot ca regulă de igienă niciun adult nu are acces în școală și renunțăm la tradiționalul buchet pentru "doamna". Acesta va fi înlocuit cu zâmbet mare, mare pe sub mască.
  
Privind măsurile de siguranţă, vă informăm că școala s-a asigurat că vor fi respectate.
Elevii fiecărei clase vor fi împărţiti în două grupe, în ordine alfabetică, chiar de luni. Componenţa grupelor va rămâne aceeași pe toată perioada stării de alertă.
Luni, vor intra în sălile de clasă după programul anunţat de fiecare cadru didactic.
Copiii vor respecta circuitul de intrare /ieșire stabilit la nivel de școală, anunţat la fiecare clasă.
 
Avem încredere că vom putea crea o normalitate respectând aceste reguli.
Școala nu dispare, școala se transforma!

#echipadelaFerdinandI

Pin It