Școala noastră e pregătită pentru viitori exploratori pe care îi așteptăm cu entuziasm din septembrie!

Anul acesta, școala noastră dispune de 66 de locuri pentru cele trei clase pregătitoare.
Cadrele didactice: Marin Nicoleta, Costinean Maria-Liliana, Oprea Simona, îi vor conduce pe viitori școlari cu măiestrie, grijă, răbdare și dragoste pe cărările magice ale cunoașterii, spre orizonturi noi, prin activități ce vor crea experiențe de viață.
Pin It
Citește mai departe: Înscrieri pentru Clasa pregătitoare, an școlar 2021-2022

30 de ani petrecuți la Școala Ferdinand I au fost cel mai frumos vis trăit, în activitatea mea profesională. Ani de căutări, de provocări, de învățare și de bucuria momentelor petrecute împreună. Ani în care numărul oamenilor pasionați de educație au fost alături de comunitatea noastră.

Mulțumesc generațiilor de elevi care m-au învățat cum să le fiu alături și cum să îi văd mereu zâmbind.

Mulțumesc colegilor pentru că au dorit să construim împreună o școală modernă, cu aspirații înalte, dar mai ales cu multă dăruire pentru elevi.

Mulțumesc părinților care au înțeles că noi, adulții, creștem împreună copiii. Mulțumesc pentru generozitate și implicare.

Mulțumesc tuturor partenerilor din societatea civilă, mulți la număr, care au adus valoare și oportunități pentru elevii noștri.

Mulțumesc instituțiilor publice pentru tot ce ne-au dăruit.

Mulțumesc VIA University din Arhus, Danemarca, pentru încrederea de a lucra împreună ca parteneri.

Violeta Dascălu

Pin It

Dragă comunitate școlară!
De mâine începe școala, nu ne-am răzgândit! Programul primei zile este deja afișat de zilele trecute.
Avem de făcut, însă, o clarificare:
Fiecare elev va veni cu masca de acasă. Masca de acasă va fi schimbată la intrarea în școala doar dacă aceasta este deteriorată (murdară, ruptă). Copiii care din diverse motive nu au mască vor primi de la școală!
Pin It
Citește mai departe: Un altfel de început

Săbătorim, copiii participanți la creșterea lor, în acest an, online. Însă bucuria de a le oferi momente de manifestare poate fi dublată, doar de iubirea care le-o purtăm.

Le dorim să fie fericiți, creativi, să se bucure de soare și să își iubească adulții din viața lor.

Cea mai inedită Zi de 1Iunie, vine și cu rezultatele “Festivalului de creație și interpretare a poeziei IANUS”, ediția a VII-a.

Citez din aprecierile doamnei Mihaela Bețiu, conf.univ.dr UNATC UNATC I.L. Caragiale, membru în juriu, despre această ediție și participanții ei.

 

Pin It
Citește mai departe: PREMII - Festivalul de Creaţie şi Interpretare a Poeziei „Ianus” ediţia a VII-a

Dragi prieteni, școala noastră vă invită la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de crație și interpretare a poeziei IANUS, derulat online.

Creațiile și înregistrările vor fi trimise până la data de 24 mai 2020, ora 24.00.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scoalaferdinand1/?ref=bookmarks) și pe aici site-ul școlii (www.scoalaferdinand.com), în data de 28 mai 2020.

Găsiți detalii atașate.

 

Vă așteptăm.

Pin It
Attachments:
Download this file (Fișe de înscriere_IANUS_2020.docx)Fisa de Inscriere [ ]14 kB
Download this file (regulament festival Ianus 2020.doc)Regulament Festival Ianus[ ]90 kB

Festivalul de creație și interpretare a poeziei „Ianus” din data de 20 martie se amână pentru o dată pe care o vom comunica în funcție de evoluția situației generate de Covid-19. Puteți completa fișele de înscriere și după data de 15 martie 2020.

Pin It

Școala noastră are bucuria de a vă invita la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de creație și interpretare a poeziei IANUS care se va desfăşura în Sala de Festivităţi a școlii, vineri, 20 martie 2020 (spectacolul de interpretare şi festivitatea de premiere).

Așteptăm elevi talentați, curajoși, debutanți sau experimentați, pentru a petrece împreună ore unice.

Pin It
Citește mai departe: Festivalul Ianus 2020